Thursday, June 09, 2011

Nora Elena!

Salam~ skang ni phenomena Nora Elena ekh? Xdek la ikut sgt, sbb biase tertengok cite nie sbb nk siap2 p keje kan... Tapi, cite nie mmg la mnyentuh perasaan jiwa sanubari...eceh2. sape la xsuke kalau laki romantika de amour mcm tu kan...

Terlepas? nk download? P kat link nie...

http://papankekunciku.blogspot.com/2011/05/free-download-slot-akasia-nora.html

Xpaham jugak care mendownload nye. TApi jumpe link2 tu...so, kongsi jela. Boleh x mcm tuh? xtry download lagi....tgk la kalau rajin. wuu~ *slalu nye x la kan...hahaha.

by the way, kalau dapat guy yg suweet mcm Seth tu, huhuii~ realiti nye? ehehe. Bersyukur dgn ape yg ade. ehehe.

4 comments:

miss puteri said...

takde kot mcm seth tu.hehe. sebab mcm tak berapa nk logik pun ada.hoho..

iPai said...

tuh laa .. perempuan ni suka sgt yg tak logik ..

dasat ye satu hari 2 post .. nape laa tibe2 rajin hupdate ni ..

azim1706 said...

kadang2 org pgil aku seth,,aku kn chinese look~hahaha

miss puteri said...

hahaha. azim sengal. sgt seth wehh
naufal~ biar dia update!hee. nanti dia balik malaysia dia jrg update!hee