Sunday, May 08, 2011

Selamat hari lahir!

Selamat ulang tahun untuk aku!

Usia bertambah. Apa pulak yang bertambah untuk diri aku sendri? berbanding ketika usia aku sebelum ini? Fikir2 kan lah.

***

Kadang2 kita lebih mesra dengan strangers berbanding our own blood kan? Do you agree with me? Please say you do! kadang2 kite tend untuk lebih telus dan cepat marah dengan our own siblings compare dgn our friends or someone who we never know kan? lebih kita x kenal dengan orang tu, lebih bersopan la kita depan org tu. isn't it? Ke cuma aku yang perasan lebih?

And out of thousand people yang wish selamat hari ibu kat facebook. I wonder, if they really tell to their mother directly who are at home with them? Hmm. I just wonder. No offense. Sebab aku pon x wish. Seingat aku la. Why? Sebab aku takde mood or kecik hati? Maybe..bukan aku segan or ape ke, sumpah! I just dun feel to wish. Can i said so? Ouh..i just say it right? before this, i even text and call my mum.

It is because she not wish my birthday? Or remember when my birthday was? No. Ok. I'm deny it. Whatever! That does not mean anything right?

Some one text me. "Jangan sama kan kasih sayang tu dgn wish birthday. he sure, they  love me." Berderai air mata aku baca that message. YEah, i know. But, can they show me, a little or maybe a tiny? i didn't wish for a present...just a simple wish that show that.."hey, i remember today is your special day!"

Adakah salah untuk aku berkecik hati? *nangis*










1 comment:

Wani said...

diorang buzy kot..
jangan la sedih2...dah 23 tahun kn,enjoy your life.. ^^,

ps: selamat hari lahir =)