Wednesday, June 29, 2011

Rasa

Rasa yang paling dalam..

Terpaling dalam..

.....speechless!

Monday, June 27, 2011

masih soal kerjaya

Selamat pagi.
Jam menunjuk kan tepat 4.09 pagi. Baru pulang kerja. Xla baru sgt pon, tp boleh la..penat jugak hari ni. sbb duk sebok kuar shopping siang tadi.

Tajuk shopping pagi tadi adelah :


Ray Ban untuk ayah

Ray ban ori kat sini murah ye, jadik mngambil peluang untuk membeli satu untuk ayah tersyang. Tp, kalau babah tamau, kakak pon boleh je pakai..ape kes? hahaha.

**gmbar xdek kat sni. nant x seprais! motiff? malas nk tgkap gmbr n letak sini. haha

- skang aku da nmpk kat mane keburukan dia bile teman serumah adelah kawan sekerja. (walau pun kami kat cni duk bilik asing2, tp aku dpt rase - as we meet almost all time) bile ko asek ngn org yg same, ko akan fall into ckp pasal kerje je. Which can make me sick on the other way round even kadang2 aku pon slip around jugak..yela, ko kuar ngn kawan2 ofis, pling2 tidak mesti ade ckp pasal ofis sikit kan...

And just for the latest update for now is....might be akan balik around 18 - 22 July..sbb rase nye abes dlm 17 tuh, tp cm nk merayap jap..." Escape to Agra - Taj Mahal visit!!" itu pon kalau plan jadik la, tp insha-allah..akan usaha kan untuk jadi!

n pasal keje..td d bangkit kan lagi...soal full assignment...sape nk jadi leader kat cni, stay in this branch~ hmm, kalau offer tinggi pon, aku mcm xrela kot. n kalau xdek pape offer menarik, lagi la aku xnk duk sni, naek pangkat ke..pon xmo jugak kalau kne assign kat cni..

aku pon ad pikir2 nk carik keje laen jugak balik dari sni, tp sorg lead ni mcm pujuk2 jugak, suh aku stay at least smp next year. Tgk cmne flow career progression. Kalau cm still x bergerak, xpe kot ntok pergi..hmm, aku bukan ape, kalau dpt kerje siang. ok la kot. ini, ko still assign malam..xlarat dah la. enuf kot. xmo dah...aku da bosannn~~~ tibe2 aku rase, aku nk keje bank! boleh x?

Friday, June 24, 2011

Kehidupann....

Orang kate...kalau nk belajar pasal kehidupan...datang India..
akan nampak mcm mane org struggle nk hidup.
perbezaan yg sgt melampau, kalau kaya tu, mmg kaya sgt.
or miskin yg melampau.
Bersyukur dgn ape yg ada sekarang.
Serius. Bersyukur la.
Kat sini, ko susah gle nk kene hire sbb sume org masing2 ade degree n master. sepah2. N kerja plak terhad dgn nisbah org yg wujud kat bumi india ni. n bile da d hire, ko buat perangai sket, sng2 je dia akan fire ko. Ramai lagi yg dying to work!
Sila la bersyukur dgn ape yg kita ada. huhu.

ps: g gym smp sakit2 badan. LOL

ps 2 : Orang kaya..kayuh basikal kat gym/rumah ntok buang lemak sbb lebih makan. n org susah kayuh basikal, peluh2 hanya untuk mencari sesuap mkn..ironi kan? huhu.

happy weekend! :)

Tuesday, June 14, 2011

keje x glamer

tajuk hari nie pasal kejer.
saye ni kejer x glamer pon. TEch support jeh.
Apela sgt. angkat2 call je. ala2 receptionist.
xpon. org kate. operator..
angkat2 tepon jeh. ade masalah? saya sedia membantu?
ok. tipu. kalau IT related aku tlong la. Kalau tnye aku plastic tong sampah nk dpt kat mane. itu mmg keji.
ko ingt aku join venture ngn makcik cleaner buat service?

Well, keje aku mmg bukan exec level pom. ala2 kuli je.
manager --> sebutan sile refer azim xpon razis, amed pon boleh.
manager apetah lagi. jauh skali.
kuli je pon...
siap ala2 bangla lagi kerja mlm. ahahaha. dang! coti malaysia pon aku x dpt tau! choi sungguh! haha


but well, learn a lot of thing. mostly on communication skill. tech skill. soft skill. how to handle peeps.
n kerje ni jugak la yg membawa aku ke mari.
yela, nk pegi sndri...byak plak duet ko..tiket flight je pon cmpur2 nk dkat 3k. itu pon low fair tau,
pastu duk hotel ni lagi...mahal kot...
xberpeluang rasa sume nie. n this is my first time travel abroad.

so, glamer ke xglamer ke..itu x jadi isu.
kalau anda rasa kerja ni xlayak dgn kelulusan anda.
yes, u may go.
n xperlu highlight mende tu. cause sume org pun ade kelulusan masing.
please show some respect.

rezeki org masing2. btw, exec ke, x exec ke, wont b issue la. yela, keje exec kan glamer sket. 
ahaha. siape xnk kalau org offer kan, tipu la kalau aku xnk.
but, dun spill all those things la.
hey! i'm still here la. working here. at the place where u talking bout.
dang! have some manner la macha!

ok dah! tido time. harap. mnde ni jadi pengajaran kt aku jugak. kot2 next time aku plak terlalai. tbe2 dpt offer job besar kan...trus ckp..ape kelas keje mcm nie. ahaha. tlong ketuk kpala aku laju2 time tu smbil bg link entry ni kat aku.

biasa la..manusia..tend to lupe. hari ni bermegah cakap...aku xkan buat nie, org tu teruk la buat mcm tu..tup2 sebulan lepas tu...eh, xpayah sebulan la...esok nye tuh..dia plak buat mnde yg dia sbut td.. takut kan jadi mcm tu...itu pon isu laen jugak tuh..pape pon, saling mengingatkan.. aku pon pnah je, tipu la x pernah.. and i bet sume org penah.. xbnyk pon sket la.. kalau x bermegah kat org pon, msti la bisik kat hati kecik sndri kan....kan.. n slepas tuh, terpulang pada persepsi sekeliling plak yg nk trime atau x...atau still ckp, and gaduh2 kan...

"eh, smlm ko ckp mcm nie, tp hari ni ko buat plak.." kata si A (bukan azim k, ko jgn nk perasan)

sdangkan..ko bleh agak yg homosapiens nie...mmg ade sejenis pnyakit lupe diri kadang2. well, enough said. nk terime pon bukan sng kan. susah jugak..tp ko pon ada akal nk pk.. jadik, same2 la renung kan. dan selamat beramal.


nk tido! bai!


Mix.

Tibe-tibe rasa semacam. Ya Allah. Rezeki tuhan masing2. Sabar ye. Bersyukur dengan apa ada nya. Setiap orang rezeki laen2. Tuhan tu Maha Kaya, Maha Adil, Maha Mendengar.

Tak tau mcm mane nk describe. too much. mix together. hmm.

main kayu tiga

hmm..
kalau pasangan anda maen kayu tiga...ape kate anda?? bukan konda kondi tu ye. ni main kayu tiga as in curang. ?? Ape kate surveyyyyy???

nak cite panjang lagi, tp, mase x mgijinkan....hari ni kene p office awal. setel claim. post courier sume resit g malaysia.. kang lewat kne tggl mcm smlm. dem! down gle. rase nk lari. n nk balik Malaysia time tu jugak! sbb kat sane, g keje nek kete sndri kan, pndai2 la budget. ni driver da tggu, lamabt dorg g jalan dlu, tggu driver laen...hish. lemak betul da ade driver sndri nie. balik malaysia nnt nk hire driver la. tbe2 xreti drive dah! LOL

eh, da lambat! asar pon belom lagi! hahahiiiiiiiiii. sini asar kul 3.44 ye rakan2. mari!


Monday, June 13, 2011

Jalan2 carik pasal~

Wuhuuu~ baru nk update! dang! ahaha. hjung minggu yg d penuhi dgn aktiviti jalan2.

start on saturday!

We start our journey after finish our lunch! lunch kat hotel jahhh...pastu trus amek kereta pegi UB city..not much from that city. Macam ala2 star hill xpon Pavi jeh..bnyak butik2 jeh. and we take our tea n snack there.

kueh2..d ptg hari

lpas tuh hujan la plakkk...gigih la lari2..sbb kami minum kat outdoor. hmm...da terpecah2. 2 org duk payung sane, 2 org duk payung cni...pastu lepas setel sume kami p central mall...betul ke name die ekh? hmm..lebih kurang la..then, kat sane, beli barang2 sket. air..and snek. buat mkn2 kat bilik. tp xla bli sgt pon. beli juice satu kotak (rase pelik) and snickers satu. huhu. cite mcm bnyk kan.

pastu kami p mkn plus lepak2 kat hard rock cafe...

ni air ape ye...lupe la name die, tp minum sket je. cannot go.
Lepas da abes mabuk2. g jalan2 kat MG road! tgk souvenir la konon. btw, smpat la sambar satu baju hard rock cafe. hoho. kat MG road tu, xbnyak yg bes. sbb bnyk kdai da tutup. Xsoshel sungguh tutup awal! huh~


Itu la hari sabtu..actually bnyk je in between yg xmasukkan. jumpe kuda yg d sangka keldai. ahaha. pastu, nek moto kcik tuh, pastu pasal building yg ade security punye door tu. tp, penat la. nk rest dlu. nnt update later la. okeeeyhhhh


Saturday, June 11, 2011

baru pulang!

BAru pulanG~~~

Phew~ penat! lot of pic n story! tapi kne tido dlu! damn tired!

ce teke ape name ni~
p/s: maaf ye buat awak tunggu~ huhu. (u know who u are)

LAlaiiii~~

Salam~ Selamat Siang!

PEninG2 jap...tido...bangun2 mandi..air panas terus, perasaan mcm Kne rebus..boleh? ahaha. pagi tadi, x terbangun ntok sarapan at 9! ade meeting ntok setel bil sbnr nye, hoho. Tangguh besok la gamak nye.

Ye adik2, tajuk dia lalai ye....

kesan itu terletak d kaki kaen ye adik2.
inila hasil dari kelalaian...ianya besar ok...da bawak baju kurung 2 helai. Memang serve ur rite la kan~

Kesimpulan dari cerita hari ini. Sile lebih berhati2. Sekian Terima kasih!

NAk kuar p jalan2 hari ini. Babai!

Thursday, June 09, 2011

Asyik2 KINLEY. Asyik2 KINLEY, Bosan sudeyh~

Salammmmm....................Selama hampir 5 hari kat sini..eh, baru 5 hari rupe nye. Nape rase mcm dah 2 minggu ekh? uhh...xpon 2 bulan..?? (eh, over kot 2 bulan..lempang mau?) ..betul. rase mcm da lame..huhu.

Da naek bosan dgn mknnn......ayokkk....(zaihan ade bawak bkalan megi 2 bungkus! Cis2. mnyesal xbawak megi! ) Tpi, zaihan ade offer smlm..baeklah. hujung minggu ini, akanku beli tipuware ( nk beli tupperware xmampu) dan akan ku gune kan sebaek nye untuk masak megi! yuhuuu...

Tadi dinner mkn...prawn manchuri ~ ngn chicken butter with gravy. dem! tertipuu... yg prawn tu mcm biase la..sbb da penah mkn. yang Chicken butter tu....dalam angan2 adelah spt ini :

sedap kaaannnn...

sekali....aku lupe diri..yang aku ni kat Indiaaaa~~~ maka..ape yg aku dpt adalah iniiiii........

mane butter die. mane? mane??
tipah tertipu okehhhh~~ d mane butter yg d janjikan itu...d manee...apesal tibe2 ade kari2an bagai...hancur luluh harapan~~ n balik2 tnye member indian, die ckp, die msak mende tu pakai butterrrr... apekah?? baek tulis chicken curry cook with butter!saje tau nk mempermainkan perasaaannnn~ iskk..

hmm..sakit perut sudah....huhu.. Ouh, motif entry ni adelah nk ckp pasal KINLEY itu!!!! tau x? tau x? KINLEY tu ape? sape dpt teke...saye bagi hadiah~ pakej penginapan 4hari 3 malam..kat HOTEL RADHAR REAGENT bersama SAYA. huhuiii~ bersame saye tu yg xley blah...ko ingt ko artiss??

..........ok d sebabkan encik NauNau akan meroyan kalau org laen yg mng contest ni, maka...terpaksa d trik balik... KINLEY tu sbnrnye adelah~~

banyakkk~ satu kagi tinggal kat opisss
Yeh, setiap hari~ lepas die kmas bilik. Akan letak satu botol. kat atas meja nie..kalau 2 bulan??  @_@ ~~~ yeh...ini la minuman setiap hari, setiap mase, d mane jua~~ hoho! n bli2 teh o ais ke..milo ke..xdapek la oii..ko ingt mamak kat khaleel ke. nescafe pon susah nk jumpe. ade teh susu yg depa duk distribute kat cafe. dorg kate terbaek..sbb gune fresh milk. tapi...susu ngn aku nie..mmg ade titik hitam sket. jadik, kasi chance kat org laen la minum, kang aku minum kang, abes plak...xsmpat org len minum..wakaka. Bongkak d situ! So, itu la peneman ke sane cni. Nk order2 air juice ke, xberani lagi, sbb yela, xtaw sumber air kan...air kan cni kne jage2 sket...sbb mostly air dia mmg xbersih. smp kat air paip pon ade taruk sign - cannot drink. n mmg xlalu kot nk minum. Nk gosok gigi pon payau semacam jeh...

So, tgk la..kot2 ley dpt juice in bottle ke..sbb pape pon, d galakkan amek air yg dari bottle trus yg d seal~ hmm.. so...mendapat la ko, dlu susah sgt nk minum air masak kan kat umah....haa...kat cni..minum la KINLEY tu smp kembung~ wuu...pasrah~~

 pape pon..da jumaattt! huhuiiii!!! I love friday!

Nora Elena!

Salam~ skang ni phenomena Nora Elena ekh? Xdek la ikut sgt, sbb biase tertengok cite nie sbb nk siap2 p keje kan... Tapi, cite nie mmg la mnyentuh perasaan jiwa sanubari...eceh2. sape la xsuke kalau laki romantika de amour mcm tu kan...

Terlepas? nk download? P kat link nie...

http://papankekunciku.blogspot.com/2011/05/free-download-slot-akasia-nora.html

Xpaham jugak care mendownload nye. TApi jumpe link2 tu...so, kongsi jela. Boleh x mcm tuh? xtry download lagi....tgk la kalau rajin. wuu~ *slalu nye x la kan...hahaha.

by the way, kalau dapat guy yg suweet mcm Seth tu, huhuii~ realiti nye? ehehe. Bersyukur dgn ape yg ade. ehehe.

Wednesday, June 08, 2011

Rezeki org lain2. kan?

Salam~ Selamat pagi.

Hari  nie. Menu kite...hahahaha..xabes2 pasal mkn. sekeh tau? dah..itu je yg boleh cite. kang cite pasal keje, xpaham plak kan..worklist..cases, open case, pending case. UNC path xlengkap. Server support sengal xreti tgk case betul2. haa...kan da stress ckp pasal keje...

Aah la...lately nie tengkuk asek saket2. adekah kerana stress yg melampau? serius kat area bahu mcm sakit2. mcm kalau duduk ngadap laptop 8 jam. hmm..mgkin jugak la...kalau kat sane ade gak gerak2. G sane la, cni la..ni, space kecik je kat cni, gerak2 pkai kusi je..da mcm cacat plak. duk roll2 kusi sane cni dlm ofis kat cni, sbb ofis kat cni, satu cubicle 4 org. ok la kot..wait until next week. Ok, resolution buat mase skang. pkai salon pas!

ANd berbalik pasal mkn td....aku mkn ghee rice and prawn manchuri~ ok la. sdap! cume dorg ade kasi bawang2 n timun2 skali...aku mkn ngn zaihan tadi. so, total harga adelah...246 Rupee.. Kne pkai cash. kedai mkn tu xterime Amex. Cis! pastu balik opis mulut bau bawang! euwww~~ naseb ade chewinggum! xxmo la mkn bawang lagi! sbnr nye, dorg ade bg refresher ni tiap kali lepas mkn..aku je yg xmo mkn..mcm pelik je, bentuk die kan....mcm tahi cicak, haha. teruk kan perangai! aku kalau bab describe mknn yg aku x suke ni, mmg juara. haha.. xcaye? nnt kalau berkesempatan, akan ku snap gmbr mnde tuh

by the way, tadi borak2 ngn balan, n qayyum n zaihan. Dorg ckp...this weekend nk g jalan2...nk g istana ape ekh...lupe name die..kalau tgk news hari nie, kat tmpat tu la yg ade gajah mngamuk! sorg rakyat india kne pijak ngn gajah nie. Mcm scary kan? nnt nk try gugel la. N then, dorg kate nk p mkn besar kat Hard Rock Cafe as Sabtu ni bday Balan!. so, we wait nnt kalau plan jadi, wa up gmbr kt cni or Fb k.


btw, sbnr nk cte pasal laen tadi, tp mata da layu.haha. nk tido dlu bubui! 

Tuesday, June 07, 2011

review hotel~

Asek cite mkn je kan post before ni? huhu. xdek modal la dah tu. meh, nk cite pasal hotel yg kami duduk nie. Presenting to you~~~~ Radha Reagent hotel!!!


abaikan baju tu...
ni la bilik hotel saye~~~ duk sorg je pon, bilik nk besar je, sblah katil tu bilik air kaca. Seksi hokeyhh! Tapi, baru find out ade tirai la ley trun kan...ekeke. lambat sket. 

gelap sket, baru romantik2. wahaha
 Ni kunun2 tmpt duduk la...padahal aku sorg je, buat ltak telekung, ngn sangkut tudung. hoho. bruk tol perangai~

sepah sket atas meja.

Ni plak tmpt wat2 keje, tmpt bercinta. hahaha. opz! 

abaikan pakcik kat bawah tu
Yang ni plak permandangan kat luar bilik. Ade swimming pool u....reti ke berenang? aahaha. celup2 kaki jela gamak nye...



 Penat la. nk tido! kecewa. Early Bird Break first xdek. Tulih dlm lif ade. Tipuuuu sungggguhhhhh~ menghancurkan harapan. Sob3. 



pape pon, bilik saye besau. sape nk dtg india. specifically bangalore, meh le tumpang bilik saye. hehe. bubui.

Tersepit kat lift?

hahaha...baru balik lunch nie....kat cni pkul 3 lebih kurang...releks2 jap, 3 lebih kang asar. 

By the way..tadik..lepas lunch nk naek bilik..g la kat lif...duk la sembang2 ngn si zaihan, x sedar pintu lif da terbukak, smpai la sorg org hotel ni tegur, "Miss, its open"..aku pon mcm gugup2 tbe2 d sape, just kate " Thanks." n trus nk mluru...skali, lif tu nk tertutup dah....i was like..ok2, tahan2..but then, lif tu xdek sensor..Cisss! trus laju die tutup..hampir tersepit jgak la d buat nye...org hotel tu trus tekan button nek ke atas tu balik. ahahaha...malu hokeyyhh! ish lift nie!

By the way, hari ni makan...corn rice fried. ngn Chicken 65! dan lemon fish with vegetables (name nk vogue sgt kan, padahal....sayur kobis msak ngn ikan je...rase msam2, taruk lemon kot) n etc2..buffet kan, jadik amek sket2. tp, mee die x bes! mee die rase laen, halus smcm je. da la saye penggemar sejati mee. haisyoo~  dan mcm biase, tiade cik kamera bersame. Ncik google mnjadi teman setia. ahaha.

Chicken 65 - sumber: ncik gugu
 Ni la die Chicken 65. sdap! n rase pedas2 sket. Zaihan kate pedas bnyk! tp aku rase xla bnyk pon. so-so la..by the way, kat cni, lauk2 die sgt bnyk berasaskan ayam...n daging --> kambing..n biri2. kambing sure xlarat..bau die cannot tahan. so, ayam jela aku sental hari2. Ikan pon sket. Susah nk jumpe seafood. n mmg xpernah dpt jumpe lagi! n kat cni meriah ngn beriani! mlm td mam beriani chicken dgn ayam 555. Pelik jugak. name sume nak number2. huhu. By the way..mlm tdi pon kongsi ngn zaihan, tu yg amek beriani tu. Aku ni xla penggemar nasi2 pelik nie. mkn nasi puteh je sudah. simple n sng. Plus sdap! ehehe.

By the way~ cni, setiap mlm hujan! n sgt sejuk! sejuk die laen mcm..mcm kat Cameron punye sjuk..baju sjuk xbawk plak! serve ur rite la! naseb ade cardigan. boleh la sket2. sbb Bangalore ni bukan cam new delhi. Mase kami transit tu, time boarding. rase kot kepanasan kat luar. 46 Celsius kot...gle~~ kwasan pon bnyk kontang je. huhu. Bersyukur la berada d bumi Malaysia.

By the way, enough from now~ nanti will update later k.


Daaa~~~~

Monday, June 06, 2011

First Day!

First day work in Bangalore Office. I was late! that sound not good at all right? hoho.

Well, wake up at 6am in morning in Bangalore time. then, keep awake until 2 pm, that definitely will make u super duper sleepy after right. Plus2 after you get your meal! By the way, the food were delicious. I love the chicken lolly pop the most! still didn't manage to snap pic while on lunch or dinner. cause always in hurry. and sumore my dear nikon was kept safely in security box inside my wardrobe. but is ok, got google. so, here is the chicken lolly pop!


credit to Google.
Seriously sedap! ehehe. by the way, back to my initial story, after my lunch...(slpas tahan lapar dari pkul 6 pg) got back to my room. n plan to lepak2 kjap. n i was fall asleep. but, already set the alarm as afraid i wasn't notice time already 3pm. But. not work! :( I was awake by the alarm, but i went back to sleep. =.=" ~ suppose we need to meet the driver at 3.30 at lobby. n the i wake up at 3.30! whoaa~ n heard all the voice in front of my room! dangg!!!! jump from katil! n get ready! it tooks about 10 min! yeah, thats my expertise! siap dgn sgt laju! n run towards them, n we left to office. Yadda..yadda..yaddaa~ btw, we have driver who took us to office and fetch us when we finished work. Manja kan? even worse! pintu pon die bukak n tutup kan...by the way...they so nicceee...seriously! huhu. well , with AMEX? who wont be nice rite? but indeed, they all nice people actually.

Btw, we have been introducing to 16 newbies that we will start teaching and coaching them next week. Well, would like to say...nervous! Among of them ad yg hold a MASTER in Tech, Engineering and ade course psychology! patut la psycho semcm jeh. ahaha. but then, mase intro myself tuh, bangga gak, dpt bg speech yg bek. ahaha. and ad cute guy jgak, muka mcm pelakon bollywood~ whoot2. hahaha. smpat plakkk....aahaha. bte, just look a glance jeh, xla lebih2, Bak kate ayah kamu...ingat2 la ncik yg kat Malaysia nie...haha. (slalu ingt ok)
 
n btw, they speak in Hindi tau. tadi mase masuk ofis, lepas kuar dari blik training, duk kat cubicle masing2, dgr dorg psang lagu n nyanyi2. Feeling2 mcm tgk cite hindustan pon ade. ekeke.

Tadi, smpat gk test phone ofis, tepon umah, Mama xsehat, actually, one whole famz kot. Cuaca kot. Ncik pon xberape nk sihat jugak, pape pon bnyk kan minum air la..

Well, got to rest now! Need to rest! Btw, they planned to buat simcard today, bnyk ok process die. nnt will update next post k! Since now. Off dlu!

Salam syg dari Bengaluru ~ (ouh..feeling gedik2 sket!) hahaha.

P/S : cik rumet. rindu awak jugak! hehe. TC love!







Sunday, June 05, 2011

Selamat tibe d destinasi!

Salam! Selamat pagi! Jam kat india baru pukul 6.30 pagi! Gile la semangat aku bangun pagi~ ekeke. tapi kat Malaysia da pkul 9 pagi, I guess...thats must be one of the reason kot!

By the way...after a very lonnnnggggg journey, finally we are here! Thank God! Our journey took about..14 hours++ i guess... Boading from KLIA around 8 AM Malaysia Time..take about 5 hours and a half to New Delhi before we fly to  Bengaluru afterward, YEah, the local name is Bengaluru instead of Bangalore! And at the New Delhi airport, we kind of stuck! the airport was damn large! Seriously damn large!





ni mase turun2 je dari balai ketibaan~ ape plik bnar aku ckp nie...time kat cni mcm blur2 jugak. huhu..but then, suhu kat cni panas tau! mencecah 46 darjah celcius~ huuu....n sgt dahaga!

by  the way~ will update later. for now kami da smpai...nk p mandi sat...n lapar juge~ n semalam tepon mama, mama da tido...haih. need call mama back~~



see yaa!!!

p/s: dear love. Miss you! :)




Saturday, June 04, 2011

bakal bertolak.

Selamat tinggal Malaysia....


Hai Bangalore! hope u will be nice to me! especially to my tummy! :p