Thursday, June 09, 2011

Asyik2 KINLEY. Asyik2 KINLEY, Bosan sudeyh~

Salammmmm....................Selama hampir 5 hari kat sini..eh, baru 5 hari rupe nye. Nape rase mcm dah 2 minggu ekh? uhh...xpon 2 bulan..?? (eh, over kot 2 bulan..lempang mau?) ..betul. rase mcm da lame..huhu.

Da naek bosan dgn mknnn......ayokkk....(zaihan ade bawak bkalan megi 2 bungkus! Cis2. mnyesal xbawak megi! ) Tpi, zaihan ade offer smlm..baeklah. hujung minggu ini, akanku beli tipuware ( nk beli tupperware xmampu) dan akan ku gune kan sebaek nye untuk masak megi! yuhuuu...

Tadi dinner mkn...prawn manchuri ~ ngn chicken butter with gravy. dem! tertipuu... yg prawn tu mcm biase la..sbb da penah mkn. yang Chicken butter tu....dalam angan2 adelah spt ini :

sedap kaaannnn...

sekali....aku lupe diri..yang aku ni kat Indiaaaa~~~ maka..ape yg aku dpt adalah iniiiii........

mane butter die. mane? mane??
tipah tertipu okehhhh~~ d mane butter yg d janjikan itu...d manee...apesal tibe2 ade kari2an bagai...hancur luluh harapan~~ n balik2 tnye member indian, die ckp, die msak mende tu pakai butterrrr... apekah?? baek tulis chicken curry cook with butter!saje tau nk mempermainkan perasaaannnn~ iskk..

hmm..sakit perut sudah....huhu.. Ouh, motif entry ni adelah nk ckp pasal KINLEY itu!!!! tau x? tau x? KINLEY tu ape? sape dpt teke...saye bagi hadiah~ pakej penginapan 4hari 3 malam..kat HOTEL RADHAR REAGENT bersama SAYA. huhuiii~ bersame saye tu yg xley blah...ko ingt ko artiss??

..........ok d sebabkan encik NauNau akan meroyan kalau org laen yg mng contest ni, maka...terpaksa d trik balik... KINLEY tu sbnrnye adelah~~

banyakkk~ satu kagi tinggal kat opisss
Yeh, setiap hari~ lepas die kmas bilik. Akan letak satu botol. kat atas meja nie..kalau 2 bulan??  @_@ ~~~ yeh...ini la minuman setiap hari, setiap mase, d mane jua~~ hoho! n bli2 teh o ais ke..milo ke..xdapek la oii..ko ingt mamak kat khaleel ke. nescafe pon susah nk jumpe. ade teh susu yg depa duk distribute kat cafe. dorg kate terbaek..sbb gune fresh milk. tapi...susu ngn aku nie..mmg ade titik hitam sket. jadik, kasi chance kat org laen la minum, kang aku minum kang, abes plak...xsmpat org len minum..wakaka. Bongkak d situ! So, itu la peneman ke sane cni. Nk order2 air juice ke, xberani lagi, sbb yela, xtaw sumber air kan...air kan cni kne jage2 sket...sbb mostly air dia mmg xbersih. smp kat air paip pon ade taruk sign - cannot drink. n mmg xlalu kot nk minum. Nk gosok gigi pon payau semacam jeh...

So, tgk la..kot2 ley dpt juice in bottle ke..sbb pape pon, d galakkan amek air yg dari bottle trus yg d seal~ hmm.. so...mendapat la ko, dlu susah sgt nk minum air masak kan kat umah....haa...kat cni..minum la KINLEY tu smp kembung~ wuu...pasrah~~

 pape pon..da jumaattt! huhuiiii!!! I love friday!

3 comments:

miss puteri said...

hehe. tiba2 ada curry.. nanti beli mknn yang ada menu bergambar.hehe..tu lah ritu tamau bwk megi. nak sy poskn megi?hee...

iPai said...

wah .. cepat betul put komen ... !!

bersyukur laa makanan tuh ada .. haish budak sorang ni ..

jom puput, kita wat delivery megi nak .. hand to hand delivery .. hee

miss puteri said...

haha. kena beli sekrg r tiket! takut sampai2 dia dah nak balik malaysia.hoho