Monday, June 27, 2011

masih soal kerjaya

Selamat pagi.
Jam menunjuk kan tepat 4.09 pagi. Baru pulang kerja. Xla baru sgt pon, tp boleh la..penat jugak hari ni. sbb duk sebok kuar shopping siang tadi.

Tajuk shopping pagi tadi adelah :


Ray Ban untuk ayah

Ray ban ori kat sini murah ye, jadik mngambil peluang untuk membeli satu untuk ayah tersyang. Tp, kalau babah tamau, kakak pon boleh je pakai..ape kes? hahaha.

**gmbar xdek kat sni. nant x seprais! motiff? malas nk tgkap gmbr n letak sini. haha

- skang aku da nmpk kat mane keburukan dia bile teman serumah adelah kawan sekerja. (walau pun kami kat cni duk bilik asing2, tp aku dpt rase - as we meet almost all time) bile ko asek ngn org yg same, ko akan fall into ckp pasal kerje je. Which can make me sick on the other way round even kadang2 aku pon slip around jugak..yela, ko kuar ngn kawan2 ofis, pling2 tidak mesti ade ckp pasal ofis sikit kan...

And just for the latest update for now is....might be akan balik around 18 - 22 July..sbb rase nye abes dlm 17 tuh, tp cm nk merayap jap..." Escape to Agra - Taj Mahal visit!!" itu pon kalau plan jadik la, tp insha-allah..akan usaha kan untuk jadi!

n pasal keje..td d bangkit kan lagi...soal full assignment...sape nk jadi leader kat cni, stay in this branch~ hmm, kalau offer tinggi pon, aku mcm xrela kot. n kalau xdek pape offer menarik, lagi la aku xnk duk sni, naek pangkat ke..pon xmo jugak kalau kne assign kat cni..

aku pon ad pikir2 nk carik keje laen jugak balik dari sni, tp sorg lead ni mcm pujuk2 jugak, suh aku stay at least smp next year. Tgk cmne flow career progression. Kalau cm still x bergerak, xpe kot ntok pergi..hmm, aku bukan ape, kalau dpt kerje siang. ok la kot. ini, ko still assign malam..xlarat dah la. enuf kot. xmo dah...aku da bosannn~~~ tibe2 aku rase, aku nk keje bank! boleh x?

3 comments:

iPai said...

pikir dalam2 k .. mesti boleh ye ..

apa bes kerja malam ?

azim1706 said...

keje rentokil lah~siang keje malam pon keje,,lagi sedih!haha

miss puteri said...

taj mahal! pi pi... tempat wajib lawat tu...

kamon2 salwa... u can do it.. !!
felda prodata pun ada!!hee