Wednesday, June 08, 2011

Rezeki org lain2. kan?

Salam~ Selamat pagi.

Hari  nie. Menu kite...hahahaha..xabes2 pasal mkn. sekeh tau? dah..itu je yg boleh cite. kang cite pasal keje, xpaham plak kan..worklist..cases, open case, pending case. UNC path xlengkap. Server support sengal xreti tgk case betul2. haa...kan da stress ckp pasal keje...

Aah la...lately nie tengkuk asek saket2. adekah kerana stress yg melampau? serius kat area bahu mcm sakit2. mcm kalau duduk ngadap laptop 8 jam. hmm..mgkin jugak la...kalau kat sane ade gak gerak2. G sane la, cni la..ni, space kecik je kat cni, gerak2 pkai kusi je..da mcm cacat plak. duk roll2 kusi sane cni dlm ofis kat cni, sbb ofis kat cni, satu cubicle 4 org. ok la kot..wait until next week. Ok, resolution buat mase skang. pkai salon pas!

ANd berbalik pasal mkn td....aku mkn ghee rice and prawn manchuri~ ok la. sdap! cume dorg ade kasi bawang2 n timun2 skali...aku mkn ngn zaihan tadi. so, total harga adelah...246 Rupee.. Kne pkai cash. kedai mkn tu xterime Amex. Cis! pastu balik opis mulut bau bawang! euwww~~ naseb ade chewinggum! xxmo la mkn bawang lagi! sbnr nye, dorg ade bg refresher ni tiap kali lepas mkn..aku je yg xmo mkn..mcm pelik je, bentuk die kan....mcm tahi cicak, haha. teruk kan perangai! aku kalau bab describe mknn yg aku x suke ni, mmg juara. haha.. xcaye? nnt kalau berkesempatan, akan ku snap gmbr mnde tuh

by the way, tadi borak2 ngn balan, n qayyum n zaihan. Dorg ckp...this weekend nk g jalan2...nk g istana ape ekh...lupe name die..kalau tgk news hari nie, kat tmpat tu la yg ade gajah mngamuk! sorg rakyat india kne pijak ngn gajah nie. Mcm scary kan? nnt nk try gugel la. N then, dorg kate nk p mkn besar kat Hard Rock Cafe as Sabtu ni bday Balan!. so, we wait nnt kalau plan jadi, wa up gmbr kt cni or Fb k.


btw, sbnr nk cte pasal laen tadi, tp mata da layu.haha. nk tido dlu bubui! 

3 comments:

iPai said...

eh nak tido dah ke ??? =(

iPai said...

n pasal sakit tengkuk tuh, pasal salah tido biasanya ... bantal yg empuk tuh, tak sama macam kita hari2 tido kot. .. cuba try tinggikan lg bantal tuh ..

miss puteri said...

n sebab mengdap laptop pun satu jugak tu, saya kalau drive lama2 selalu jadi mcm tu. bersandar betul2 kat kerusi tu bila lama2 depan laptop ye.. (~_^).