Sunday, March 07, 2010

rojak

sense of not belonging.
few years back.
causing by something that can be classified as an idiot!
refresh back last nite when i had the conversation wif sum of my frens.
well, what u give, u get back - the conclusion.

kite x ley expect sume org akan sng and suke ngn kite.
but at least, if u really hate that person pon, show some respect la beb..
dun ave to go and pointed out at her face - aku x suke kau sbb - bla...bla...bla.. (sambil buat muka konfiden sbb d sisi kau ade org support)
well, at least, the reason really reasonable la..
dan untuk kes ni, sah2 reason ko sgt ley buat aku rase mahu ketuk kepala sendri. mcm mane aku ley deal ngn makhluk2 mcm nie. d sni.

--off bout that--

well then, aku juz cume rase nk menaip jeh, sbb sume plan aku untuk diz weekend spoil kan.
so, aku sgt la rase x bes. plan ntok ke kampus kejuruteraan xjadik, plan ntok ke queensbay carik brang x jadik, plan untuk buat fyp x jadik, last2 end up dgn.......duk lab siapkan assemen assembly, smpt larik p men badminton ngn jiha, amy + psgn, nada n epul --> lepas tension kununnye, n p interview job. owh ye, saye p interview kat syrkt Hicom itu. agk sempoi la..no komen. mgkin, interviewer die saje tabur janji2 manis mnyakinkan ala2 nk pggil for second interview, but then, we'll c how things going..kalau ad rezki, i.allah. doa2 la ye, mudah2an.

cik x rumet xpulang dari KL lagi, some sort of rindu jugak. rindu ke? hahaha~ xdela sgt, biase2 jeh.

owh, tbe2 gedik nk taruk gmbr, (tp, wireless dengki, jadik, saye x jadik taruk gmbar) adios!

p.s : cek B.P , height, and weight mase expo kerjaya sabtu hari tuh. sume ok! berat turun! *wink -wink* ~~ adekah sbb saye susa hati?

p.s 2 : mata belah kanan asek gerak2 jeh, it been 2 days. - google2 kat tenet : ad ckp, org jauh nk dtg jumpe, xpon, ade org jauh rindu. cpat2..sape rindu nie, bek ngaku!!

p.s 3 : lagu "hanya satu" by Mocca sgt sweet. Try it!

p.s 4 : title rojak bukan bermaksud rojak mknn, ia nya merujuk pada bermacm2 genre yg d cmpurkan dlm satu entry yg same. harap maklum~

(^^,) selamat malam sume. pesan nabi, maafkan sume org b4 tido. lapangkan minda, suci kan hati, tenangkan jiwa. salam~~









3 comments:

Chameytto said...

perlu ke nak google sebab ape mata kanan asyik bergerak-gerak? LOL

cik pelangi said...

perlu la...informasi d hjung jari k. gune kan sebaik nye~~~ =p

kel said...

hehehee.. ko knetut bau ape pun ko google x?