Thursday, June 10, 2010

E

alhamdulillah~ exam td sukses.

Btw~ untuk cik anon d bawah, maafla kalau spesifikasi cerita adalah berkait dgn anda, ataw tbe2 secara kebetulan adelah perkara yg sdang anda lalui. who know's kan? maaf la kot2 tercuit perasaan ke.

Cume suke untuk saya highlight kan d cni, itu ap yg berlaku pada saya, dan pendapat saya. saya x kata saya bagus. ye. saya amat teruk kot. saya realize bende tuh. so much thing happen to me lately, n i start figure it out.. betapa bnyk nye slack diri ini. So, kesimpulan ntok entry yg lalu adelah ntok memberi semngt pada diri sendri. mgkin cik anon x knal siapa saya, dan bagaimana cara saya. so, lepas nie, kalau nk attack saya lg, sile la jelaskan dgn lebih lanjut ye.

enuf bout that.

well then, cakap pasal slack tntg diri sendri, i guess the most thing yg kadang2 aku xley handle is being alone. yup2. that one thing yg kadang2 ley buat aku meroyan. jenis x reti nk duk diam2. msti ad je mende kene buat, n ad communication. ye, mulut can't help to shut up. if tbe2 diam dlm waktu yg pnjg....adelah yg x kne tu. trust me. sape yg knal ak dgn betul2 will notice it. So....moody kan. xtaw mcm mane nk kawal. kadang2 tu rase sgt benci jugak sbb ad habit yg mcm tuh. Spoil laa~~

pape pon, ak nk cite pasal isu kawan sbnr nye, tp mlas la plak, nnt msti ad anon2 attack aku. haha...dan satu isu nie jugk. tp nnt la. next post. kalau ak rajin.

p/s: mcm nk aktif balik berblogging. boleh? ahah. tbe2 plak kan~ uhuhu~ tgk la kalo rajen, n kalo ad story~ ok, salam~

6 comments:

Anonymous said...

harap maaf ye cik salwa
utk pengetahuan cik salwa
anon d cni xde pulak tercuit2
haraf maaf ye

apa yg anon boleh bagitau cik salwa ialah anon kenal sgt dgn cik salwa
anon tahu apa yg cik salwa buat, perli, kutuk2 org lain dlu
sebab tu anon brani balas balik apa
yg cik salwa postkan baru2 ni
cik salwa cuma baru sedar semua tu skrg
sedangkan cik salwa x sedar brapa ramai org yg cik salwa dah sakitkan ati
btapa kejamnya cik salwa kan
tp yg lawaknya pulak
pe yg cik salwa penah kutuk2 orang lain tu
last2 cik salwa pun buat gak
x rasa cam cik salwa jilat balik ludah sendiri ke?
jadi sbg peringatan
lain kali tinggalkan hobi anda yg suka mengutuk, mengata n menyakitkan hati org lain tu
seblom berharap org lain x buat benda yg sama kat kita
better kita ubah diri sendiri dlu

slm

cik pelangi said...

"x sume org perfect..
nape rasa cam diri tu dah bagus sgt ke??
baik cermin diri sendiri dlu ok..."

aku quote kate ko kat bawah balik. so, agk2..sape jilat ludah sape? ekekeke. siap peringatan bagai.

meh nk kasi peringatan gk..agk2 masuk blog org, kate yg ko knal sgt tuan blog, tp tulis name anon..eh..xley pkai la, ad bran taruk name sendri la der..haih..dan satu lagi, ko nie lari topik la...sape plak ckp kutuk mgutuk...aku ckp pasal mende laen..tu la kau, haihs...nk ckp pasal topik keji mngeji, balik blog sendri, bukak post sendri...kt ctu ko tulis la..sume mende yg k x puas hati ke...ni g blog org, xtaw hujung pangkal pastu duk mngeji tuan blog...sape lagi keji agk2?

Anonymous said...

kite bercakap sal kejikah??
babe..
lu lari topik la..

cik pelangi said...

hish. ak nye blog. suke hati la aku nk lari topik ke x.
ko nk topik ko sndri, balik blod sndri la..ko xsuke, ko xpyah komen la. sng kan. da la xde kene mngena...mende ntah ko nie cik anon.

kiahmia said...

haiyooo~
apekah cik anon inih
sungguh sentap

xpe cik pelangi
biarkan saje.haha

cik pelangi said...

tu la cik kiah~ sentap amat~
biar kan la cik anon bersame sentap2 nye. haha.