Monday, June 07, 2010

C

salam all...
in two days...got second exam.
n less than 2 weeks...i will leave USM. bumi penang.
no feeling at all lagi. haha. hati kering ke? ceh...padhal dlm hati penuh taman bunge2 lagi..

result da kuar kan? pngk. ntok budak final year kan.
haha. aku da ley agk da result tu.
tp kite nie manusia yg jarang bersyukur kan.
b4 nie doa2...mohon2 pointer x jatuh,
kalau x repeat paper tu da kire bagus la..
n kalau pointer x jatuh pon da kire bgus la..
bile da dpt mcm tu, pointer x drop, tp bley plak nk down2 lagi,
mule plak pk, nape x mcm nie, mcm tuh..
ape kes? sile la bersyukur...coz others ad yg teruk lagi dri anda yer..
kufur nikmat sungguh anda nie!
alhamdulillah......(maseh bukan dgn sepenuh hati-cis! mmg nk kne tarbiyah gamak nye ak nie)

ak baru balik dari kenduri pojul pg td..
tahniah. beliau da kawen~ kawan aku da kawen.
yg same2 duk tergolek tido, yg same2 duk gelak2 dlm clas da kawen.
huhu...seram pon ad gak, hepi tu sudah tentu.
ngee...

pape pon, best wishes ntok pojul n sadiq!

n mood ak nk tulis dgn emo pn da abes sebab aku duk tergelak tgk gmbar2 mase kenduri.

nnt ak up pic kt fb ok. pape pon..tajuk post ak skang pakai alphabet je, siyes xdek idea nk taruk ap..hoho..

cume nk tnye sket, wajar kah menghukum org laen, atas kesilapan org laen d mase lalu? keji kan mcm tu? serius keji.

A kawan ngn B, pastu xkawan dah...sbb kate nye B mcm nie la, mcm tu la..
pastu..dtg C...ouh, C lah yg terbaek, kawan pling baek, so ke mane2 bersame...
dtg D, ouh, si A tamau la lebih2 ngn si D atas sebab nnt jadik mcm si B. tp ngn C xpe, die da ajr mcm2, kire the best fren ever la...watdehel!

kesimpulan - kadang2 org x pk pon pasal ko, jadik jgn terhegeh2 pk pasal org tuh, n tak payah la kau pon nk buat2 kunun tanya2 kabar,mcm ko concern, padahal sebelah mate pon ko x peduli sbnr nye kan,so tak payah la.. sbb ak rase mcm nk lempang muke ko. boleh gitu?

dem! ak dah emo balik.

baek ak stop! ok bai!

*terpk balik. hidup nie mmg mcm tuh kdg2. bertabah ekh. sket je lg. :) kamon2! Dia ad. seriyes! Dia sentiasa ad untuk kau. chill ok!



4 comments:

puteri said...

memg minat ABC dia nia..hihi..
good luck dear!!!

Anonymous said...

x sume org perfect..
nape rasa cam diri tu dah bagus sgt ke??
baik cermin diri sendiri dlu ok...

cik pelangi said...

@ put syg~
thanks dear

@cik anon~
anda da kenape? sy tdak menspesifikasi kan bhwa diri sy bagus.cume menstatedkan bahawa, xperlu kot nk hukum org laen atas kesilapan org laen, n cth d beri spt d atas. terasa kah? dan untuk kesmpulan, menasihati dri sndiri. kalau xfaham situasi..tnye la dlu laen kali. sekian harap maklum

puteri said...

ada cik anon disini..dah buat A, B, C pon ade yg terasa jugek..pergh..sape mkn cili dia yg terasa pedasnye...chill!!!! peace no war..