Wednesday, January 26, 2011

kehidupan.

salam.

Kalau bercakap tentang kehidupan, xkan ada siapa nk pernah kalah. masing2 akan sibuk canang. aku dlu mcm nie, susah mcm nie, susah mcm tu, tp still ley survive. laen org, laen ragam. susah senang kita xsame. xkan pernah same. mungkin tahap sng aku, adelah tahap susah ko. setiap org tu d duga berbeza. kan?

tibe2 aku jadi takut.

btw. smlm kat ofis tibe aku rase x ikhlas. tbe2 jeh. buat keje rase mcm nk rebel. it happen for the last 2 hours. rase cm ngs pon ad. dalam hati duk berzikir, asal la rase xikhlas ni. rasa x puas hati dgn org sekeliling. puas dah ak rebel balik. ingtkan diri. buat keje kne ikhlas, kalau xikhlas, kite akan rasa berat, kite akan rasa benci, so lagi susah nk siapkan tugas tu, n yg pling truk mende yg kite hasilkan xde kualiti. sat lagi, problem mcm nie, ley selesai dlm 5 minit, sbb otak duk pk laen, drag jadik 20 mnit. ape kejadah nye. conflict sungguh!

sungguh aku cube! harap mlm ni perasaan sebal itu x dtg lagi. pegi jauh2. penat tau!

2 comments:

miss puteri said...

lah..jgn lah terminate..huuu.. tak syiok la cam 2..

tenang2 kan diri. blogging satu terapi (~_^)..ikhlaskan hati mohon kemaafan, leburlah segala dosa...
eh..

easier said than done. all the best n kuatkan hati dear!!

iPai said...

wah .. tensen eh ? sabar ek .. sabar ek,