Tuesday, June 16, 2009

the list

assalamualaikum w.b.t.

kepada rakan dan taulan..~

1. bnyak versi cerita yg kate kalau x inform desa yg kite x dftar 4/7 nnt (means amek kunci) kita akan d tendang. latest info (dari seorg hamba allah nie, yg tlah ku lantik jadik duta saujana-dia tau die siape..hehe) yg kene email pade sitirukiah@notes.usm.my [xbpe pasti email ini-->boleh rujuk pada cik norida]adelah hanye pelajar di TEKUN sahaje. ini bagi membolehkan saudara dan saudari memohon kembali bayaran yg telah d ptong untuk 3 bulan pertama kita tdak berada di usm. bg mereka yg duk desa laen, ley try kol desa masing2. untuk saujanarianz, saye akan update nant~

2. cpat2 p register ntok mereka yg blom register. sbb...encik azlan suro..

3. jgn lupe wat buku log korg. update hari2, n bg supervisor t/t. (walau aku pon tgh kabut duk igt ape aku buat sebulan lepas...)

4. lagik..any issue, will be update later..haa..ade org kate xley dunlud dari link yg dr. shahidah bg...ade sape2 dah dunlud?? http://www.lib.usm.my/equip-usm/custom/ezproxy.jsp

p/s : tbe2 rase kije berlungguk2..dan jadual tido ku da tunggang langgang..err, research paper x start lagik oitt..august nak anta oit...!! caitt!! bnyk men..

8 comments:

KaReT said...

ha...information terbaru...duta saujana tu ckp...keputusan akan diconfirmkan hr jumaat ni...terima kasih pd cik norida yg telah menyamar jd duta saujana ketika menelefon saujana walaupun terkantoi...sekian terima kasih...

puteri_frd06 said...

risaw3..
dia rumate sye(dia tau syapa dia)
nty sye xde rumate..
camne nie~

purplez said...

cm ne eh?
kire nye kene inform sitirukiah eh?
n then ak dh reg dh..
same ngn ko.
agk lengang jugak jadual kite.
p/s:cayok!!SEMANGAT!

Anonymous said...

alee..rilek r..
research paper tu proposal ja kn...
bln 8 ni stat la buat...
~ BUDAK2 JAIP

peLangi said...

to karet~~
maceh, erkk..da tukar duta ke?
bukan org len ke yg aku lantek..
err...

peLangi said...

to put2~~
jgn risaw...i.allah, rumet kamoo ade..
tp lmbt sket ye..
tggu ye kamoo

peLangi said...

to pepel~~
heh, kan udah di terang kan d atas..
TEKUN only~
hmm, nnt for saujanarianz i'll update later k.
n...sile bersemangat!!
caiyok!!

peLangi said...

oit budak2 JAIP!
angpa bnyk men ek..
sekeh laju2 kang baru taw...