Friday, July 03, 2009

bbq itus

salam~~

ouh, perut aku berputar cam mixer skang..giler la wess, aku nye cik perut bercampur mcm2 mlm td...dgn durian~ pergh..mmg bnyak gilos la aku mkn durian mlm td...eh, lupe plak..haa..mlm td ade bbq di RnR Bagan ajam~ ok la, tmpt beliau berangin dan santai...~ layan laa...drive lebih kurang 45 minit++ dgn kelajuan mantain 110~ saye pemandu berhemah ok.

walaupon secara overall nye timing mmg lari laa..haha, yela, janji kul 6 nk bertolak, tup2 kul 8++ baru gerak, then smp dlm kul 9, pastu nk setup bara lagi..masak2..smbil masak tu, kopek durian~ n aku melantak durian ngan hebat nye, haha..xla bnyk sgt sbnar nye...ye ke? aku rase la..then, mkn kerang bakar~ terbaek la..mmg la fav aku..sjak bile jadik fav? sjak cik doc kate HB darah aku low yg teramat sgt normal 11 aku nye 9..so, memula kan aktvt memakan kerang bakar..make bak kate jimmy dan razif itu, aku mengerang dgn sgt berjya nye d ctu..wakkakaka~

pastu makan nasi plak bersame cik burger yg rase tepung itu, dan sosej...mknn yg bnyk itu membuat kan cik perut kenyg teramat sgt~ ngee~~ dan x smpt mkn cik jagung bakar yg kelihatan superb ituss..~ hanye mkn cik tembikai kerana cik perut sudah x mahu menerima ape2 mknn dah...aiyaakkk

so..mkn2..borak2..yada.yada..n we all end up kul 1 pagi...so, kami pon siap2 pulang ke usm~ n kak dina juge mmberi present pada kami~ cawan comel hasil kreativiti tgn beliau~ maceyh kak dina~ ngee~~ overall, enjoy mlm tadik~ huhu, kepade para kontestan ~~ kereta 1 - kak dina, jimmy neutron, razif yogaman, dan ncik wan si yg bnyk komen. ~~ kereta 2 - saye ><", cik ummi selaku co-driver saye, ncik latipp a.k.a alipp n ncik kamal yg ala2 innocent..haha.. kereta 3 - ncik hadi (yg d suspek tersalah masuk grup, sbb tepi kami ade satu grup indian duk seru2 name beliau, tp beliau ley wat slumber derk jeh), ncik sally ../ yg kunun2 camera man berjaya~~ gagaga (padahal die posing melebih dari org yg d tgkp nye), cik ayu dan cik emma gadis2 penyeri majlis dan cik asiah yg sgt supan santun org nye...

kesimpulan nye perut aku senak pagi nie ok, byg kan kombinasi mknn aku mkn mlm td..hahaa..tp kerang tersebut sgt sedap...mcm mau mkn lagik. ngee..n aku enjoy mlm td, tenkiu CEDEC gengz~

gmbar xdak lorr, nnt kat blog sally musti ade..sile la lawat blog beliau ..-->../

p/s : saye kecederaan di ibu jari, akibat tertusuk besi d kuku~

p/p/s : kepade yg balik kampus pgi nie, cik azem n cik lala..drive leklok, bwak moto leklok. cik put2 balik perak leklok gak

p/p/p/s : da.. cleaning time!!~

3 comments:

dot dot slaaaaaaaaaash said...

yo alooo... esh3.. inilah kamera man tak di iktiraf hokeyh.. main taram je tangkap gambar sebab tak nampak hape2 ye.. hohohoho.. sabo je la aku tau..

peLangi said...

hahahah~~
time ko tgkap gmbr kak dina sgt xbley blah~~
yg terbaring2 bgai kat atas yoga mat tu..ala2 ko yg nk d tgkp dmbr..
pastu ilang arah kejap..scare tbe2 hnye snap gmbr tnpe tjuan dan subjek~
huu...sgt x diiktiraf~

nikillas said...

hooooooooooooooooooh..
itulah posing maut seorang kameraman..!!

heh.. itu adalah acara menderem ya.. itu sangat biasa bagi seorang kameraman.. huehahaaaaa...