Friday, September 11, 2009

papai~~

i'm about to...
bertolak ke kampus induk..

yeay!~

lupekan jewa yg terkusut d cni sbntar,

lupekan report yg terbengkalai sbntar..

aku kembali lagi. nant.

sabar ya sayang~ seminggu lagi.

*lambai*

-------

weh, sally...page ko....xley bukak dah...

tiap kali aku bukak blog aku..mesti akn kuar..

"Application Firefox contains link to webpage http://www.nikillas.co.cc/favicon.ico, used to steal passwords, credit card numbers or other confidential data. Access denied! " Itu kate cik kapersky internet security aku. haisyoo..apekah??

ok! chiow!

p/s : hadi..ko la arrange...hish..cpat arr...err, td aku jumpe didi, die kate nk ikut juge..kalo ko arrange..ekeke, aku ckp.."tnye hadi.."

3 comments:

nikillas said...

hah.. aku masuk ok je.. facivon.ico tu adalah icon yg terletak kat sebelah url tu.. apesal plak menatang tu nak curi segala menda alah info tu plak ye..

pastu.. org lain masuk ok je.. takde pun mengalami situasi macam ko neh.. hurrrmmmm....

seksanya aku nak masuk page ko neh degn kelembapan tenet kat usm ni.. aish....

PurPlez said...

bubboi pelangi~
ko raya kat mana weh?
raya ke-2 or ke-3 mai la umah aku
hmmm
pastu ley balik usm terus
hehe
p/s: tadak doit raya tuk budak atas 17 thn tw
hehe

YAN^S said...

aku tak pandai arrange benda2 mcm ni....kaulah arrange