Tuesday, September 01, 2009

kemahuan dan kemampuan

antara kemahuan dan kemampuan....

mahu? mampu kah?

*sigh*

pk dalam2.

renung dalam2.

-------lagi 16 hari berada di bumi Transkrian ini-------

tbe2 xmo balik skul. *pe kes?*

haha..adela..*tolak soal itu jauh2 d dasar hati, dan yg terpamer hanyalah secalit senyuman

tabah kah aku untuk terus senyum? dalam kelompok yg ada dan tiada tidak mengukir rasa?

fuhh! nasib ade clas 3 hari jeh, itu pon satu hari adela dalam 2 jam. pling lme 4 jam, kalau tidak?.. kalau tidak apa?....*diamkan*

rendu bumi minden itu, tapi gusar yang bersarang d hati mmg sukar aku singkirkan.

sembunyi terus d Transkrian ini boleh? terus..terus..

sampai bila? mahu..xmampu..~

----------aku da final year rupe nye----------

tahun dpan grade i.allah..kalo fyp x sgkut.

cube grade dgn pointer idaman.*tolong ye sayang*~ mahu..mampu?

harap angah ingt janji die kalo aku grade on time, aku nk bear katak yg pling besar kat ekspo tuh..mahu..mahu juge.

fyp..fyp..fyp..gile kentang.mampu kah?

*heh..knape ek aku da start pk soal keje?

nk keje bank boleh? pegi awal pg, balik mlm..mcm angah dlu. keje kuat2.


--------------------------------stop kot

haih. apa yg aku repekkan ini..

menanti Ubuntu 6.10 dan Debian 4.0 itu..lambat pula. server ni mmg nakal barangkali.

p/s : hoit rakan2 yang aku kasehi..jgn lupa download borg cert n evaluation form dalam e-learning ntok korg serahkan pada supervisor b4 abes LI nant...*jgn kate aku x mention*

13 comments:

PurPlez said...

weh, pahal aku cam ketaq semacam r bila nak habis LI ni
bukan ape tw..
aku just takut sbb kalo ade somting that i've missed kang, jenuh aku nak kene berurusan ngan pihak sabahan ni
dah la jauh~ trang tang tang kan
hmmm
anyway, bgs2 bg info..
thanks ya
hehe

peLangi said...

tu la pasal..
kot kalo mcm aku nie xpela lagi, agk2 ade yg tertggl boleh la merempit jap ke cni..
mau nye ko..kne balik sabahan?..aduyaii...parah..
xpe2, akan ku cube update dari mase ke semasa..
ant, korg sudi bace ataw x jeh..

PurPlez said...

aku gerenti baca nye
selagi nikmat mataku masih mampu melihat
insyaAllah..
n selagi ternet boleh connect..hehe

Raiza_Tomoko said...

bc..wlupun imbas2 ja..tp bc gk..
hehe..
kdg2 tu xtau nk komen apa..
weh,azhar kem slm blik kt ang..

peLangi said...

@ raiza..xpe, paham~ sedar diri~ hhuu

ws..

peLangi said...

@ cikna~

thanx~ too much thanx! =)

Raiza_Tomoko said...

kemarin pun ang sbut gk..
apa yg sedar dirinya??

peLangi said...

hee~ xdak pa
abaikan~

Raiza_Tomoko said...

ang ingt aku berat sbelah ek???

peLangi said...

berat sebelah? meh aku imagine..cmna agk nya ang berat sbelah..mesti jln senget2 kan...hahaha..mende la yg ang merepek nie..

Raiza_Tomoko said...

ala..means ang ingt aku xlyn ang mcm aku lyn member2 yg len ka?

peLangi said...

hahaha...cmna ang layan membe laen? merepek la ang nie, stiap org beza2, jadik approach juge harus berbeza, aku ingt tuh, so..rilex2 sudah..aku ok jeh~

Raiza_Tomoko said...

hmm..ok la..papai..