Saturday, July 16, 2011

Random 1

He : " Puteri Raifana tu, ur sis ke?"

Me : " Err, nampak macam my sis ke?"

He : "Dia selalu komen2 kat wall FB awak."

Me : "Haha. Xla, she's my BFF la"

p/s: Sape2 nak jadik adik aku? Meh komen fb aku banyak2. Haha.

p/s 2 : aku belek2 surat2 pasal g india nie, tibe2 terpandang tarikh yang dia mmg allocate ntok BCP ni. 20 May samp 20 August 2011. What the??? Asal aku x perasan sebelum ni? Bukan da ubah ke 1 month and half only ke?? Cis, ni silap nye bila sume just ckp mulut n x mintak hitam putih.... Nangisss T_T

p/s 3 : Zaihan, my partner in crime kat cni akan berlepas pulang dulu sbb dia mmg da resign on 27th of this month. So, bertabah la ntok menjadi wakil tunggal kaum hawa d cni ye. Common2. U can do it! 3 minggu lagi! Yosh! Dia balik next week on Monday maybe. Hmm...re-constructing.....

Glosari
BFF : Best Friend Forever. 
BCP : Business Continue Plan 

*maaf, menulis tanpa spesifikasi, sbb aku tau, smua benda bercampur aduk. Macam tu jugak la aku skarang.

kecik2 da pandai serabut! haha. tapi sssooomeellll!



4 comments:

iPai said...

ala ... hari2 komen tak dapat pangkat adik pon ...


laa, tuh ada surat hitam putih .. mintak balik laa cam tuh ..

miss puteri said...

(T-T)..lamanyaa.........

*saya akak kot*hihi

iPai said...

a ah .. akak .. heheh ..

saya adik kecil

miss puteri said...

eh.. sgtlah kecil naufal oiii..haha